sobota, 17 sierpnia 2013

Mrożone cytryny


Udowodniono, że cytryna, a raczej jej skórka, zabija komórki nowotworowe w przypadku 12 rodzajów nowotworów jak nowotwory: jelit, piersi, prostaty, płuc i trzustki
W wielu restauracjach i miejsca żywienia zbiorowego używa się całą cytrynę

Jak należy używać całą cytrynę?
To proste, włóż całą umytą cytrynę do zamrażalnika swojej lodówki. Kiedy jest ona zamrożona, weź tarkę i zetrzyj na niej całą cytrynę (nie obieraj skórki) i posyp swoje jedzenie (sałatki, kanapki, desery, zupy, sosy czy napoje)
Skórka cytryny zawiera od 5 do 10 razy więcej witamin niż sok. Jej właściwości mają zastosowanie nie tylko w chorobach nowotworowych, ale również zwalcza drobnoustroje, zakażenia bakteryjne oraz grzybicze. Jest skutecznym środkiem przeciw pasożytniczym,  reguluje ciśnienie krwi, działa w stanach depresyjnych, silnym stresie i zaburzeniach nerwowych.

Tak więc, umyj dobrze cytrynę, zamroź ją, zetrzyj i zjedz, a całe ciało podziękuje Ci za to:)





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz